+36 30 250 3298 | +36 1 783 7723 | info@caleid.com | H-P: 7:30-16:00, Sz-V: Zárva |

KRESZ TÁBLÁK

Közlekedési tábláink a legmagasabb minőségi követelmények szerint készülnek és természetesen minden ezekre vonatkozó szabályozásnak teljes mértékben megfelelnek. A KRESZ táblák alapanyaga rétegelt fa vagy horganyzott acéllemez, amelyeken háromféle típusú fényvisszavető fóliát használunk.

A fóliák között a különbség a fényvisszavetés erőssége, illetve a fólia élettartama között található. Kínálatunkban megtalálható a közlekedési táblák telepítéséhez szükséges oszlopok, tartóbilincsek, rögzítő elemek is, továbbá szolgáltatásaink között biztosítjuk a közlekedési táblák telepítését.

közlekedési táblákkal kapcsolatos tanácsadással is rendelkezésére állunk megrendelőinknek, hiszen például a telepítés helyétől függően a közlekedési táblákat különböző méretekben szükséges elkészíteni!

Vásároljon egyszerűen webáruházunkból, vagy keressen minket ajánlatkérésével!

 

Miért bízza ránk a KRESZ táblák gyártását? 

A KRESZ táblák rendkívül fontos szerepet töltenek be a közlekedésben, ugyanis nélkülük igazi káosz alakulna ki az utakon. Ahhoz, hogy betölthessék rendeltetésszerű szerepüket, a KRESZ táblák gyártását tapasztalt vállalkozásra kell bízni. Ha Ön nem talált még ilyen céget, ne kutasson tovább, hiszen nagy a tapasztalatunk a KRESZ táblák gyártásában!

A táblák szerepével és fontosságával mi is tisztában vagyunk, ezért a gyártásukat nem bízzuk a véletlenre. Ez azt jelenti, hogy olyan anyagokat és technikát alkalmazunk a KRESZ táblák gyártásához, amiknek köszönhetően színvonalas és időtálló termékeket tudunk előállítani, így, ha termékeink mellett dönt, a táblák valóban betölthetik rendeltetésszerű szerepüket.

A megbízhatóság mellett a rövid határidők betartására is törekszünk, ugyanis minden perc számít azokon az útvonalakon, ahol az autósoknak nélkülözniük kell a KRESZ táblákat. Szolgáltatásunk igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Elérhetőségünk: 

Forgalomtechnikai Szaküzlet
1131 Budapest, Jász utca 179.

Telefon: +36 /1/ 783-77-23
Mobil: +36 /30/ 250-3298

E-mail: info@caleid.com