+36 30 250 3298 | +36 1 783 7723 | info@caleid.com | H-P: 7:30-16:00, Sz-V: Zárva |

Megnyitottuk webshopunkat!

Termékválasztékunk: Itt éri el termékeinket

Egyedi tábla gyártás: igényes megoldás bármilyen helyzetben

Felejtse el a kézzel írott papírokat, az egyedi tábla gyártásnak köszönhetően stílusos megoldásokat kínálunk! Bármilyen helyzetben kereshet minket.

Üzlethelyiségekkel, közösségi terekkel vagy irodákkal kapcsolatban gyakran merül fel igény olyan megoldásokra, amelyek könnyedén eligazítják az új ügyfeleket, vendégeket a környezetben. Az üzemeltetők gyors opcióként a kézzel írott papírokat választják, azonban ezek nem igazán bizonyulnak tartósnak.

Kültérre nem alkalmasak a papírlapok, főleg az őszi és téli időszakban, amikor a nedvességgel kell számolni.

Az egyedi tábla gyártás bármilyen helyzetben jól jön

A papírlapok helyett előnyösebb az egyedi tábla gyártást választani, aminél bármit meg tudunk valósítani. A táblák olyan anyagból készülnek, ami strapabíró, masszív, így nem kell aggódni amiatt, hogy idő előtt tönkremennének.

A táblákat csak egyszer kell legyártatni, utána pedig sokáig segítenek a tájékozódásban. Hamar megtérül a vételáruk, ráadásul sokkal igényesebbek, stílusosabbak. A végeredménynek kizárólag a fantázia szabhat határt. Ha ügyfeleink adott esetben úgy ítélik meg, hogy szükség lenne egy minőségi táblára, mindenképp megéri hozzánk fordulni.

Egyedi táblák rövid határidővel

Szolgáltatásunknál a minőség mellett arra is odafigyelünk, hogy a megrendeléseket rugalmasan, rövid határidővel vállaljuk. Ha ránk bízza a munkát, még időt, energiát is spórolhat, mert nem Önnek kell foglalkoznia az eligazító feliratok elkészítésével.

Bármilyen helyzetben számíthat ránk, álmodja meg a táblát, cégünk pedig ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül elkészíti. Ha van egy jó ötlete később, a jövőben is kereshet minket az egyedi táblákért. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi köreinkről. A korrekt árakról sem feledkezünk meg, itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni az igazán praktikus megoldásokért.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne rendelni egyedi táblát, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Email cím: info@caleid.com