+36 30 250 3298 | +36 1 783 7723 | info@caleid.com | H-P: 7:30-16:00, Sz-V: Zárva |

KRESZ tábla gyártás minden elvárásnak megfelelően

Közutak építésével, felújításával foglalkozik? Feladatai közé tartozik a szabályok betartását elősegítő forgalomtechnikai eszközök beszerzése? Célszerű közvetlenül a KRESZ tábla gyártást vállaló céggel egyeztetni, így megbízható kézből veheti át a célnak megfelelő termékeket.

A közlekedés megkönnyítése érdekében elengedhetetlenek a biztonságosan használható utak. Az előírások betartása mindenki számára kötelező. A tájékozódást, a szabályok szerinti utazást elősegítik a forgalomtechnikai eszközök. Rendelet szerint kerül sor a forgalomszabályozásra, a közúti jelzések elhelyezésére.

Kiemelt szerepe van a KRESZ tábla gyártásnak, hiszen mindenhol nagy szükség van a cél szerint leginkább megfelelő jelzőtáblák telepítésére. Ezeket úgy kell elhelyezni, hogy a járművezetők és a gyalogosok is észlelhessék a kellő távolságból nappal és éjszaka egyaránt.

A KRESZ tábla gyártás során fontos figyelembe venni a külső hatásokat. A szélsőséges időjárási viszontagságok könnyen okozhatnak károkat, ha nem strapabíró, stabilan telepített táblák állnak rendelkezésre. A helyesen megválasztott anyagokkal, precíz kivitelezéssel időtálló termékek nyújthatnak segítséget az utakon közlekedőknek.

Lehetőség van egyesített táblák kihelyezésére is, amelyeken legfeljebb három különböző jelzés jeleníthető meg. A KRESZ tábla gyártást vállaló szakemberek tapasztaltak ezen a területen, rendelkeznek a szükséges ismeretekkel, így a kérése és az előírások szerint tudnak segíteni.

Végezze a munkáját felelősségteljesen, és tegye lehetővé a szabályos, kényelmes, gyors közlekedést! Biztosítsa a szükséges eszközöket egyszerűen! Minden szempontból a legjobb megoldásra juthat, ha felveszi a kapcsolatot a       Cal 3000 Kft.-vel.

Magas minőségű anyagokból, korszerű technikával, egyéni kérés szerint, valamint az előírások betartásával kerül sor a KRESZ tábla gyártásra. Bármilyen típusra és bármekkora mennyiségre van szüksége, átveheti rövid időn belül. Informálódjon a www.caleid.com internetes oldalon, és jelezze az igényeit a 06-1-7837723-as telefonszámon, vagy e-mailben az info@caleid.com címen!