+36 30 250 3298 | +36 1 783 7723 | info@caleid.com | H-P: 7:30-16:00, Sz-V: Zárva |

Forgalomtechnikai eszközök magas minőségben a biztonságos közlekedésért

KRESZ táblák telepítésére van szükség? Forgalom irányítására alkalmas lámpák működtetését tervezik? A forgalomtechnikával foglalkozó cég teljes körű szolgáltatást nyújt, így beszerezhet egy helyről minden fontos terméket.

A közúti közlekedés mindenki számára lényeges. A gyalogosoknak az útburkolati jelek és a forgalomirányító lámpák segítenek, a vezetőket pedig ezeken kívül a KRESZ táblák is tájékoztatják. Alapvetően fontos a biztonságos közlekedés elősegítése, amit a forgalomtechnika alkalmazásával lehet elérni.

Napjainkban is sok út épül, amelyek a gyorsabb, kényelmesebb közlekedést teszik lehetővé, valamint tehermentesítik a települések forgalmát. A felmérést, a tervezést, a gyártást és a telepítést egy olyan cég végzi, ahol nagy tapasztalattal rendelkeznek a forgalomtechnikai eszközök előállítását és kihelyezését illetően. Ez a teljes körű szolgáltatás bármikor igénybe vehető, így mindig rendelkezésre állnak a biztonságos közlekedéshez nélkülözhetetlen feltételek.

Az útburkolati jelek festése annak megfelelően kérhető, hogy ideiglenes vagy végleges jelzések elkészítéséről van szó. Forgalomterelés vagy új útburkolati jelek létrehozása céljából egyaránt sor kerülhet a munkálatokra. Az elektromos lámpák óriási szolgálatot nyújtanak, mivel a legveszélyesebb útkereszteződések közlekedését teszik biztonságosabbá, valamint a legforgalmasabb utak gyalogátkelőhelyeit védelmezik.

Az utakon csak érvényes jogosítvánnyal rendelkező sofőrök vezethetnek gépjárműveket. Az elméleti és a gyakorlati tudás teszi lehetővé, hogy megfelelően alkalmazzák a szabályokat, és kövessék a kihelyezett táblák útmutatásait.

A forgalomtechnika fontos része a közlekedési táblák gyártása és telepítése. A szolgáltatást nyújtó cég kiváló minőségű anyagokból állítja elő a KRESZ táblákat, és gondoskodik a szakszerű telepítésről is. A megbízhatóság mellett jellemző a gyorsaság és a precíz, gördülékeny munkavégzés.

Vegye igénybe a Call 3000 Kft. színvonalas szolgáltatását, és biztosítsa a szükséges eszközöket rövid időn belül! Részletesen informálódhat a www.caleid.com weboldalon, és készséggel állnak a rendelkezésére a 06-1-7837723-as telefonszámon, valamint az info@caleid.com e-mail címen.