+36 30 250 3298 | +36 1 783 7723 | info@caleid.com | H-P: 7:30-16:00, Sz-V: Zárva |

A KRESZ tábla gyártás jobban megéri

https://caleid.com/hirek

A KRESZ táblák anyagi szempontból is vonzóbb megoldást biztosítanak. Válasszon bennünket a gyártáshoz, a szakmai követelmények nálunk számítanak!

A különböző jelzőtáblák, felfestések, forgalomirányító eszközök kulcsfontosságú részét képezik a közlekedésnek. Csakis a felhasználásukkal lehet megvalósítani a biztonságot, és egyértelművé tenni a KRESZ szabályokat.

Bizonyos esetekben a szakemberek nem tudják eldönteni, hogy például jelzőlámpával vagy pedig STOP feliratú táblával járnának jól adott esetben.

Mik a jelzőlámpák kockázatai, hátrányai?

Mivel a jelzőlámpák elektromos berendezések, úgy esetükben jóval többször állhat fenn a meghibásodás veszélye. Egy baleset vagy hevesebb vihar is leállást eredményezhetnek, így pedig az érintett útvonalon bizonyos ideig nincs olyan megoldás, ami segítené a forgalom biztonságos haladását.

A jelzőlámpáknál a karbantartással is számolni kell, ami plusz időt, energiát és természetesen pénzt emészt fel. Vannak olyan területek, ahol nem igazán szükséges ekkora beruházással számolni, hiszen ezt nem követeli meg a kis létszámú forgalom.

A jelzőlámpák tehát jóval több odafigyelést igényelnek, ezt pedig nem mindig lehet biztosítani, többek között azért is, mert nincs elegendő szakember erre a feladatra.

KRESZ tábla gyártás, az előnyös választás

Legyen szó a STOP feliratról vagy az elsőbbségadásról, a KRESZ tábla gyártás sokkal előnyösebb választás. Ez esetben a jelzés nem igényli a plusz karbantartást, nem okozhat olyan bonyodalmakat, többletköltségeket, mint a lámpák.

Válassza Ön is a KRESZ tábla gyártást, ami után nem lehetnek plusz teendői! Ügyfeleink számára a szakmai követelményeknek megfelelő jelzéseket biztosítjuk, amik sokáig kiszolgálják az adott útvonalat.

Megrendelőink igényeit rugalmasan kezeljük, törekszünk a rövid határidők betartására, mert tudjuk, hogy a tábláknak minél hamarabb ki kell kerülniük. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről.

Ha ajánlatot szeretne kérni, vagy kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére: info@caleid.com ,  +36302503298

https://caleid.com/termekek/kategoriak/kresz-tablak